About

Știi cum e când tot auzi o expresie care în capul tău n-are nicio noimă? Ți s-a întâmplat să te tot lovești de-o părere la care n-ai putea in veci să aderi? Ei bine, welcome to my life. Mie-mi convin puține lucruri pe lumea asta și sunt de acord cu una din cinci păreri pe care le aud, așa că reacționez adesea fix cum zic site-ul și logo-ul - Băi, mă lași?! Așa că la 33 de ani (fără niscaiva zile) m-am hotărât să-mi trâmbițez indignarea uite aici, pe blogul meu, că doar țară liberă și astea - ia de-aici libertate de exprimare.

Acuma... Ce să zic, nu știu cum ai ajuns aici și ce așteptări ai, dar ca să ieșim cu toții bine din asta, io-ți propun să ții minte atât: nu vreau să-mi fac partid. Așa că eu-mi dau liniștită cu părerea, iar tu poți să fii de acord cu mine sau nu - crezi că, la final, îi pasă cuiva?

Sunt și pe insta, unde mă bag în seamă aiurea la postări cu citate motivaționale și mă distrez maxim. Dacă dai follow @bai_ma_lasi, în cel mai bun caz, râzi, iar în cel mai rău caz, găsești un citat motivațional care-ți place și ai material de share. Win-win, nu?